O nama


Čajoteka Chai nudi najveći izbor najkvalitetnijih čajeva u rinfuzi iz cijeloga svijeta. Pored tradicionalnih japanskih i kineskih zelenih čajeva imamo i velik izbor crnih, bijelih, žutih, oolong, rooibos i ayurvedskih čajeva te voćnih i zelenih čajeva.

 

Na našim web stranicama možete pronaći sve informacije o pojedinim vrstama čajeva, njihovom blagotvornom djelovanju na organizam, načinu pripreme pa čak i raznorazne recepte pomoću kojih možete obogatiti svoje kulinarsko umijeće i otkriti da čaj nije samo izvrstan napitak nego i odličan dodatak raznoraznim jelima. U našoj trgovini u Masarykovoj 6 (Zagreb) imamo i velik izbor pribora za čaj ( čajnike, šalice, metalne i papirnate filtere, kutijice za čaj, kandirani šećer itd.). 

 

Želimo Vam što bolje približiti kulturu pijenja čaja i njegove pozitivne učinke, zato organiziramo radionice na tu temu, ali i sudjelujemo na raznim programima kao gosti. Za sve dodatne informacije ili poslovnu suradnju slobodno nam se obratite na naš telefon ili email adresu.